De winnaar van de Verkiezing Leukste en Ondernemendste ZZP Kapper 2018 is geworden..

Linda Prijs van By Linn! Deze top ZZP Kapper werd zondag 3 juni door de vakjury van FNV MOOI verkozen tot de Leukste en Ondernemendste ZZP Kapper van 2018. De feestelijke Award Show van de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon vond plaats tijdens The Hair X-perience in Gorinchem. Het was een enerverende en gezellige uitreiking met veel MOOIe winnaars!

Tweede editie met speciale categorie voor ZZP Kappers

Ook dit jaar was FNV MOOI partner van deze sympathieke verkiezing voor kappers & kapsalons en faciliteerde FNV MOOI de speciale categorie voor ZZP Kappers. Deze groeiende groep professionele kappers laat zien dat ondernemerschap niet alleen is weggelegd voor bedrijven met personeel. FNV MOOI vindt het belangrijk deze groep hardwerkende vakvrouwen en -mannen op de kaart te zetten en te laten zien dat zij een belangrijke en waardevolle rol vervullen binnen de branche.

De Leukste en Ondernemendste ZZP Kapper van 2018

Uit de landelijke top 10 hoogst genoteerde ZZP Kappers had de vakjury van FNV MOOI de lastige taak een top 3 samen te stellen en daarmee ook de titelwinnaar van deze editie. ZZP Kapper Linda Prijs van By Linn kwam hierbij unaniem als winnaar uit de bus. Volgens de vakjury van FNV MOOI is zij naast vakvrouw ook een echte ondernemer en daarmee een voorbeeld voor andere ZZP Kappers. Als ambulant kapper gaat zij met haar bedrijfsauto naar haar klanten toe, werkt zij met o.a. een digitaal kassa- en klantensysteem, is ze bewust bezig met ARBO, verkoopt ze producten via haar webshop, heeft zij een duidelijke website en bereikt ze (nieuwe) klanten via verschillende online en offline kanalen. Dit alles maakte, naast een hoge waardering van het publiek en haar professionele en leuke inzending, dat de FNV MOOI vakjury niet lang hoefde na te denken over de winnaar van deze editie.

Meer MOOIe winnaars

Eervolle vermeldingen waren voor runner-up Kim van Bennekom van Haarstudio Kim en Britt van Luijk van LUX by Britt, die op de derde plaats eindigde. Alle drie de winnaars ontvingen een award en een goed gevulde goodiebag van FNV MOOI. Winnares Linda Prijs ontving daarnaast een cheque voor een jaar gratis lidmaatschap!

Maar er waren nog meer leuke en professionele inzendingen. Daarom was gekozen om ook Ayca Grim van The Hair Factory tijdens de Award Show in het zonnetje te zetten. De jury bewonderde haar inzet en behaalde prestaties in haar nog jonge carrière. Ook uit de publieksjury zijn twaalf MOOIe ZZP Kappers tot provinciewinnaar verkozen en is Meggy Saris van Hair & Style door het publiek gekozen als landelijke winnaar.

Een feestelijke middag vol entertainment
Voorafgaand aan de Award Show konden de gemeentewinnaars met hun award op de foto met Fred van Leer of Miss Nederland Nicky Opheij. De presentatie was in handen van gastvrouw Kim Kötter, zij maakte samen met de prachtige finalisten van Miss Nederland 2018 de winnaars bekend. Tussentijds werd het publiek nog verrast met een prachtig optreden van zangeres Maan, winnares van The Voice of Holland. Na afloop van de Award Show werd de middag knallend afgesloten met optredens van DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon én Maan. Het was een geslaagd feest!

Alle winnaars en foto’s van de Award Show vind je op www.kapperenkapsalon.nl. Meer weten over de verkiezing of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@fnvmooi.nl of bel ons op 030-2314221.

Bron foto’s:
Eigen foto’s en foto’s Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon
https://www.flickr.com/photos/157472141@N07/sets/72157697587414915/with/42491611532

[vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”11546,11547,11548,11549,11550,11551,11552,11553,11554,11555″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier